Az egyik legjobb étterem a Balaton északi partján

Plage 18 Restaurant

Tengerparti luxus érzés a Balaton egyik legszebb helyszínén: ízletes ételek, kiváló borok, na és persze fantasztikus panoráma a vízpartról – erre számíthatnak azok, akik éttermünkbe látogatnak. Egy igazán elegáns étterem Balaton északi part területén, ahol exkluzív miliővel várjuk a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. A Plage 18 egy életérzést nyújt, amihez különleges szolgáltatásokkal járulunk hozzá!

További képek a Galéria oldalon találhatók

Ételeink kiváló alapanyagokból készülnek. Az étlapról elérhetőek előételek, levesek, főételek, vacsora menü és desszertek. Asztalfoglalási lehetőséget biztosítunk azok számára, akik egy kellemes ebédet, vacsorát szeretnének eltölteni különleges beach clubunkban, ahol maximális komfortban, igazán szép környezetben fogyaszthatnak és élvezhetik a napsütést.

Étlapunk bővelkedik a finomabbnál-finomabb fogások sokaságában, amivel olyan kulináris élvezetet igyekszünk társítani a mesés közeghez, hogy maradandó élményben lehessen része vendégeinknek! A’la carte fogyaszthatnak finom ételeket a hét minden napján, emellett bőséges ital választékkal tudunk szolgálni a kellemes beszélgetésekhez. A korán kelők számára reggeli menüt kínálunk, melyben többek között friss gyümölcsöket, friss pékárukat, gourmet melegszendvicseket stb. szolgálunk fel.

Miért a Plage 18 a legjobb étterem Balaton északi part viszonylatában?

Képzelje el, hogy a barátokkal beülnek egy bárba, étterembe. Mi lehet az, a jó társaságon kívül, ami magasabb szintre emelheti az együtt töltött időt? Természetesen a helyszín és a kulináris élmények. A Magyar Konyha magazin Balaton 2019 gasztronómiai útikalauzában a legjobb 10 étterem közé választottak minket! Panorámás étterem Balaton lévén – nincs kétség, hogy az elhelyezkedés még többet hozzátesz az élményhez, hiszen a kényelmes karosszékből az ember elmerenghet a táj szépségében, mélyen kikapcsolódhat társaságban és egyedül is. A színvonalas kínálatot felsorakoztató étlap és itallap gondoskodik a hangulatról, miközben körülöttünk zajlik az élet. A legfőbb célunk, hogy egyedülálló élményekkel szolgálhassunk vendégeinknek, páratlan környezetben.

Plage 18 Étterem - Balaton, Tihany

Mitől különleges a Plage 18?

Maga a helyszín is kivételes, amit szerettünk volna a berendezéssel is hangsúlyozni. A tó egy karnyújtásnyira kényezteti látványával az ideérkezőket. A riviérához hasonló kialakítású és hangulatú étteremben várunk mindenkit, homokos parttal, gondozott növényzettel és stílusos, egyben kényelmes bútorzattal berendezett, tágas beltéren és kültéren. De nem csak a megjelenésre adunk, hanem mélyebben szeretnénk elkápráztatni mindenkit, ezért is vannak gourmet ételek az étlapon, amelyek ízléses tálalásban kerülnek az asztalokra, kivételesen finom borok és egyéb alkoholos és alkoholmentes italok, koktélok társaságában.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos számunkra az, hogy nem mindennapi élményt nyújthassunk új és visszatérő vendégeink számára akik mindig ugyanazt a magas színvonalú kiszolgálást és vendégszeretetet élvezhetik nálunk!

Várjuk szeretettel az északi parton, Tihanyban, exkluzív környezetben, kimagasló étel és ital választékkal, remek borokkal!

Online asztalfoglalás